Brochurehouders – De juiste keuze voor uw bedrijf

Brochurehouders – De juiste keuze voor uw bedrijf

Brochurehouders – De juiste keuze voor uw bedrijf

Of u nu honderden of duizenden brochures moet plaatsen, er zijn veel verschillende soorten brochurehouders beschikbaar. Sommige zijn vrijstaand en andere zijn aan de muur bevestigd. Aan de wand gemonteerde brochurehouders zijn ideaal voor het bewaren van individuele folders of een reeks folderontwerpen. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen voor een enkele laag of meerdere lagen brochurehouders. U vindt ook brochurehouders met wielen, zodat u ze van de ene naar de andere locatie kunt verplaatsen Displayshop folderhouders kopen.

brochurehouders

Een enkelvoudig gestapelde houder kan veel meer brochures bevatten dan een klein wandmeubel en kan gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst. De standaard is een handig hulpmiddel om de aandacht te trekken, maar je kunt hem ook aankleden om de aandacht van klanten te trekken. Voeg een uitsparing toe aan de boven- of onderkant van de houder. U kunt ook opvallende lettertypen en kleuren gebruiken om uw brochures te laten opvallen.

Bij het kiezen van het type brochurehouder is het belangrijk om rekening te houden met de indeling van uw bedrijfsruimte. Voor een kleine winkel kan een aanrechtbladhouder voldoende zijn. Een kleine unit voor aan de muur is misschien handiger voor u, maar een staande unit kan praktischer zijn. Houd er rekening mee dat sommige soorten houders meer ruimte nodig hebben. Wat uw behoeften ook zijn, een literatuurhouder kan de zichtbaarheid van uw merk vergroten door u meer controle te geven over uw verkopen.

Meer weten? Klik dan hier: https://www.displayshop.nl/