Voors en tegens van Time Management Train

Voors en tegens van Time Management Train

timemanagement training

Voors en tegens van Time Management Train

Of het nu gaat om een bloeiend of slopend bedrijf, het verhogen van de productiviteit vereist in beide gevallen tijdmanagementtraining en andere relevante soft-skills-trainingen, die beschikbaar zijn als loopbaanontwikkelingsmogelijkheden en als onderdeel van zakelijke beloningen. Wanneer het bedrijfsleven hapert, dwingen vaak dreigende ontslagen werknemers om te leren minder te doen met meer, dus tijdmanagementtraining die traditioneel wordt gegeven als ge├»ndividualiseerde tijd-voor-tijd training, kan soms ineffectief zijn wanneer deze als geheel wordt gepresenteerd. Naarmate doelen voor loopbaanontwikkeling in de loop van de tijd zichtbaarder worden voor zowel werknemers als het management, is het gebruikelijk geworden dat loopbaanontwikkelingsprogramma's, zoals tijdmanagementtraining, onderdeel gaan uitmaken van de algemene bedrijfsbrede strategische planning. 10 tips – voordelen – nadelen van timemanagementtraining op elke werkplek zouden managers en werknemers een aantal nuttige inzichten moeten geven in de waarde van dergelijke training.

Voordelen – er zijn er meerdere! Een van de belangrijkste voordelen van tijdmanagementtraining is dat het iemand helpt om te leren over zijn of haar werkelijke capaciteiten en echte grenzen, voor zover het productiviteit en effici├źntie betreft. Wanneer een persoon bijvoorbeeld een bepaalde taak uitvoert, kunnen de eindresultaten teleurstellend zijn en langer duren dan verwacht Mentor Max time management training. Maar wanneer diezelfde persoon dezelfde strategie probeerde te implementeren onder striktere tijdsdruk, zou hij of zij beseffen hoeveel impact het plan eigenlijk heeft. Door een persoon te trainen op zijn of haar werkelijke bekwaamheid, in plaats van op wat men hoopt en verwacht, kan dit hem of haar helpen het maximale productiviteitspotentieel te realiseren.

Nadelen – hoewel deze gemakkelijker als nadelen worden gezien, zijn er echt nogal wat! Ten eerste kan timemanagementtraining behoorlijk duur zijn, vooral als het wordt gedaan voor een organisatie als geheel, waar de tijd die wordt besteed aan uitgebreide timemanagementtraining en implementatie niet kosteneffectief is. Ten tweede is timemanagement typisch een vaardigheid die in de loop van de tijd moet worden ontwikkeld, in een tempo waarin de capaciteit en vaardigheden van een individu kunnen verbeteren. Ten slotte, om succesvol te zijn, moet een persoon de tijdens de trainingsperiode geleerde kennis blijven toepassen en zijn of haar prestaties voortdurend evalueren. Als een persoon niet gemotiveerd genoeg is om de nieuwe kennis of vaardigheid toe te passen, zal deze hoogstwaarschijnlijk nooit worden toegepast.

Link naar de website: Mentor Max