Wat is een bulletjournal? Een geweldige manier om te beginnen met schrijven!

Wat is een bulletjournal? Een geweldige manier om te beginnen met schrijven!

Wat is een bulletjournal? Een geweldige manier om te beginnen met schrijven!

Wat is een bulletjournal? Een Mylovelynotebook.nl is gewoon een gewoon oud notitieboekje dat op zo'n manier wordt gebruikt dat je er je eigen planner, dagboek, volgsysteem of gewoon een takenlijst in kunt maken. In de meeste gevallen bevat een bullet journal twee, drie of misschien wel alle vier deze elementen. Het kan een maandelijkse of wekelijkse planner bevatten, misschien een dagelijkse takenlijst en mogelijk uw doelen, schema's, lijsten en uitdagingen/activiteiten die voor de week worden vermeld. Sommige mensen noemen dit graag een 'takenkalender' of een 'takenlogboek'.

Wat is een bulletjournal?

Sommige mensen gebruiken hun bullet journal heel anders. Sommigen schrijven gewoon hun wekelijkse/tweewekelijkse/maandelijkse doelen op een stuk papier, plakken het in het dagboek en trekken dan elke dag een lijn door het wekelijkse doel op de washi-tape of schrijven het op de weekkalender om het gemakkelijker te kunnen zien. Anderen plaatsen graag wekelijkse uitdagingen in hun bullet journal, zodat ze ze kunnen markeren wanneer ze zich voordoen. Er zijn veel manieren om uw bullet journal aan uw behoeften aan te passen.

Een geweldige manier om te beginnen is om te beginnen met schrijven! Als je dingen over jezelf of je dagelijkse leven opschrijft, dan is je bullet journal een geweldige manier om bij te houden wat je doet en hoe je je elke dag voelt. Dit zal je op zijn beurt helpen om vooruitgang te zien en te weten dat je stappen in de goede richting zet. Het geeft je ook iets tastbaars om naar te kijken als je teruggaat naar je schrijven. Dus als je overweegt er een te maken, bekijk dan deze ideeën en begin met schrijven!

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Mylovelynotebook.nl