Wat zijn terrazzotegels? Gids

Wat zijn terrazzotegels? Gids

Wat zijn terrazzotegels

Wat zijn terrazzotegels? Gids

Het grootste probleem dat u zult tegenkomen bij uw terrazzotegels zijn de voeglijnen. In het geval van normale voeglijnen, kunt u ze schuren en ze eruit laten zien als vrijwel elk ander type voegmiddel. U moet weten dat er verschillende soorten voegmortel zijn, maar ze hebben allemaal dezelfde problemen. Het eerste dat u hoeft te doen, is al uw terrazzotegels van uw vloer halen. Hierna moet u het vuil en het stof dat in de tegels zit volledig verwijderen.

Als u uw terrazzovloer wilt schuren, heeft u een voegenzaag met hulpstuk en een fijn mes nodig tegels flitsend. Deze voegzaag gebruik je het beste zonder opzetstuk zodat je de voeg direct direct kunt schuren. Als je de voeg naar wens hebt gedaan, heb je wat cement nodig dat wit van kleur is.

Het volgende dat u moet doen, is vijftig procent cement mengen met veertig procent water. Nadat u dit cement met elkaar heeft gemengd, kunt u het over de voeglijnen verdelen. Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid cement gebruikt, aangezien dit nodig is zodra u de terrazzotegels op uw vloeren aanbrengt. Als u klaar bent met het verspreiden van het cement, wilt u wachten tot het beton is opgedroogd voordat u een kit op de hele vloer aanbrengt. Dit is belangrijk omdat de kit de vloer beschermt tegen toekomstig vuil en vlekken.

Meer informatie: Retrotegels