Wat moet ik weten over darten?

Wat moet ik weten over darten?

Wat moet ik weten over darten?

Wat moet ik weten over darten? Het eerste dat u moet weten, is dat dartsport de veiligst mogelijke sport is om te beoefenen, er is geen lichamelijk contact bij betrokken en het gevaar van blessures is vrijwel onbestaande. Als je echter niets over de game weet, kun je er op geen enkele manier van genieten. Het is belangrijk om te weten wat u moet weten over darten voordat u begint met spelen, zodat u een plezierige ervaring kunt hebben. Dus wat moet ik weten over darten?

wat moet ik weten over darten

Het eerste dat u over darts moet weten, is dat een dartbord uit drie delen bestaat: een dikke buitendraad, een dikke binnendraad en een dik kussen. De dikte van de binnendraad is meestal één inch, terwijl de breedte van de buitendraad anderhalve inch is. dartflights. Op het dartbord vind je twee vakken – een aan elke kant. Elke zak is bekleed met een standaard dartbordvormig merkteken. Wanneer u uw dartpijl in de zak plaatst, wordt deze tegen het kussen geduwd totdat deze tegen de bovenkant van de binnendraad stuitert.

Het volgende dat u moet weten over darts, is dat de darts worden gegooid vanaf een speciaal ontworpen arm die aan een speciale werpstok is bevestigd. De dart wordt gegooid door de stok naar voren te duwen langs de rail van het dartbord, en hij laat een dart los met een korte springvlucht. Deze dartborden worden gewoonlijk "dartrekken" genoemd. Sommige goedkopere dartborden zijn gemaakt van wolfraam, wat vergelijkbaar is met boor. Wolfraam-pijlen zijn moeilijker en zullen beter stuiteren dan boorpijlen.

Klik op de link: https://dartshopleiden.nl/